Джони Деп обмисля закупуването на исторически замък на стойност четири

...
Джони Деп обмисля закупуването на исторически замък на стойност четири
Коментари Харесай

Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд

Джони Деп обмисля закупуването на исторически палат на стойност четири милиона $ в Монталто Дора, Италия, съгласно локални медии. 60-годишният Деп значително живее и прави филми в Европа след делото му за клюка през 2022 година с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, която апропо се реалокира да живее в Испания. Ако Джони Деп в действителност заживее в Италия, е все по-близо до.
 Джак Деп, сина на Джони Деп и Ванеса Паради - всичко по-любопитно, което (не) знаем за него
Какво не знаем за порасналия наследник на Джони Деп

По какво си наподобяват и по какво се разграничават

Докато режисира биографичен филм за художника Амедео Модилиани, Деп обикаля античната цитадела, кацнала на хълмовете на планината Кроверо в Торино, съгласно вестник Corriere delle Sera. Източници споделят пред New York Post, че артистът Рикардо Скамарсио, който взе участие във кино лентата дружно с Ал Пачино, е бил чест клиент на замъка и е взел Джони със себе си за да го закупи.

В момента замъкът се продава след деликатна и продължителна реституция. Обширният парцел е над 2044 квадратни метра и се предлага с 11 спални, 13 бани, огромен двор и параклис от XV век, оповестява Il Messagero.

Johnny Depp looking at buying $4m castle in Turin, Italy — worrying local officials
— New York Post (@nypost)
Ренцо Галето, кмет на Монталдо Дора, споделя пред The Post, че не е уверен, че Деп би трябвало да бъде " крал " на този съответен палат. " Знаменитост, купуваща исторически монумент като замъка Монталто Дора, би привлякла доста внимание към региона, само че не сме сигурни дали това би било вярната " икономическа тактика " за общността ", споделя той, добавяйки, че резиденцията е под закрилата на италианското културно завещание.
 Джони Деп и Джена Ортега - излиза ли той с 40 години по-младата актриса
Излиза ли Джони Деп с 40 години по-млада жена

И какво породи предложенията

Село Монталто Дора е дом на към 3300 души. " Замъкът е обект от публичен интерес, което значи, че има избрани правила, които би трябвало да се съблюдават ", прибавя Галето. " Всички усъвършенствания, които желае да направи от вътрешната страна или извън ще изисква доста утвърждения и позволения. "

Представители на Деп за момента отхвърля да разясняват въпросната продажба. Имението Монталто е с аспект към Парка на петте езера в Иврея в регион с огромен геоложки и естествен интерес. Той изобилства стипични типове дървета от флората на Пиемонте, като дъбове, ясени, кестени и диви череши.
 Снимка 622374

Кметът, който прецизира, че не се е срещал с холивудския артист, разяснява, че Деп няма да бъде неотложно отритнат, в случай че направи оферта за замъка. " Имотът е частен и ние неговите поданици ще бъдем безусловно неутрални при всяка продажба на недвижими парцели. Но също така ще бъдем доста прецизни, когато става въпрос за градоустройствените правила и ще създадем всичко допустимо, с цел да защитим замъка ", безапелационен е кметът.

Източник, непосредствен до артиста, твърди, че Джони Деп " несъмнено " ще съблюдава всички правила или разпореждания, в случай че в последна сметка купи красивия парцел. Деп към този момент има един тип палат в Западен Холивуд. Имотът е имитация на баварски палат, който наподобява повече на фон от филм на ужасите, в сравнение с действително място за живеене.

Деп купува замъка през 1995 година за 2.3 милиона $ от юриста на звездите Марвин Мичълсън. Отскоро Деп живее в имението си от 3440 дка в Съмърсет, Англия, което купува през 2014 година Той споделя пред списание Somerset Life през март 2023 година: " Просто обичам места с темперамент. Британците са готини и ще ви поздравят като че ли сте техен обичан комшия, без да прекаляват. В интерес на истината аз съм много свенлив човек. Това е едно от страхотните неща за Англия и изключително за Съмърсет. Мога просто да бъда себе си и това е хубаво. "
 Лола Глаудини против Джони Деп - обвиняванията за вербален тормоз при фотосите на “Дрога ”
Още една актриса с обвиняване към Джони Деп

Нови неприятности за артиста

Последният лов на холивудския артист за палат идва малко преди един от филмите му - " Жана Дю Бари ", където Деп играе крал Луи XV, да бъде пуснат в киносалоните на Съединени американски щати идващия месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР