Джони Деп може да се завърне в следващата част на

...
Джони Деп може да се завърне в следващата част на
Коментари Харесай

Джони Деп може да се завърне във „Фантастични животни“

Джони Деп може да се завърне в идната част на хитовата поредност " Фантастични животни " , откакто завоюва делото за клюка против Амбър Хърд, съобщи Мадс Микелсен .

Звездата от " Карибски пирати " изигра облика на Гелърт Гринделвалд в спинофа и предисторията на филмовата поредност за Хари Потър, само че по-късно беше сменен от Микелсен. Деп беше помолен да се отдръпна една седмица след началото на продукцията на третата част от поредицата " Фантастични животни: Дъмбълдор “ през 2020 година, откакто загуби дело за клюка против „ Сън “, който го назова " бияч на дами ".

Сега, откакто още веднъж завоюва необятно разгласеното дело за клюка против Хърд поради нейна публикация във „ Вашингтон пост “ от 2018 година, възможностите той да се завърне във франчайза се усилват.

В изявление за „ Deadline “ Микелсен съобщи: " Очевидно е, че в този момент курсът се е трансформирал - той завоюва делото, тъй че дано забележим дали ще се върне. Може би. Аз съм огромен почитател на Джони. Мисля, че той е необикновен артист, мисля, че прави фантастична работа. Така че не бих могъл да го копирам. Това би било креативно самоубийство ", добави той. Феновете му са доста, доста благи, само че и доста отдадени. Не общувах прекалено много с тях, само че можех да схвана за какво са им разрушени сърцата ", показа Микелсен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР