Джон Траволта сподели, че разминаването му на косъм от смъртта,

...
Джон Траволта сподели, че разминаването му на косъм от смъртта,
Коментари Харесай

Разминаването на косъм от смъртта вдъхнови Джон Траволта за новата му роля

Джон Траволта показа, че разминаването му на косъм от гибелта, когато пилотира аероплан през 1992 година, го е въодушевило за ролята в новия късометражен филм The Shepherd на стрийминг платформата Дисни плюс, заяви Си Ен Ен.  

Продукцията споделя историята на млад водач, който се пробва да се приземи безвредно, откакто получава електрическа щета по време на полет. Премеждието му страховито припомня на това, което Траволта - лицензиран водач, споделя, че е претърпял преди повече от три десетилетия. Тогава самолетът " Гълфстрийм II ", който артистът пилотира, до момента в който лети над Вашингтон на път от Флорида до Мейн със фамилията си за Деня на благодарността, също получава електрическа щета. 

Припомняйки си случая по време на премиерата на кино лентата в Лондон, Джон Траволта показа: " Знам какво е чувството да си мислиш, че ще умреш... Мислех, че всичко е свършило ".

В последна сметка артистът се приземява безвредно, като че ли по знамение. Ето за какво Траволта е притеглен от кино лентата The Shepherd, основан на едноименния къс роман на Фредерик Форсайт от 1975 година

В късометражния филм Джон Траволта играе добър самарянин, който води млад водач (Бен Радклиф) на безвредно място, откакто той се оказва в заплаха, когато радиото и електричеството му прекъсват, оставяйки го в невъзможност и с лимитирано гориво.

Траволта споделя, че Радклиф сполучливо е пресъздал това обезсърчение, когато си мислиш, че в действителност ще умреш.

Актьорът от " Криминале " споделя още, че историята му е допаднала доста, тъй като споделя за живота и гибелта и за това какъв брой скъп е животът.

Късометражният филм The Shepherd може да бъде гледан по Дисни плюс от 1 декември. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР