Джон Траволта сподели, че преживяването, близко до смъртта, което е

...
Джон Траволта сподели, че преживяването, близко до смъртта, което е
Коментари Харесай

Джон Траволта приел роля заради смъртоносно лично преживяване

Джон Траволта показа, че прекарването, близо до гибелта, което е имал, до момента в който е пилотирал аероплан през 1992 година, го е въодушевило да се превъплъти в ролята си в новия късометражен филм на Disney+ " Пастирът ".

Джон Траволта показа, че прекарването, близо до гибелта, което е имал, до момента в който е пилотирал аероплан през 1992 година , го е въодушевило да се превъплъти в ролята си в новия късометражен филм на Disney+ " Пастирът ".

" Пастирът " споделя историята на млад водач, който се пробва да се приземи безвредно, откакто претърпява електрическа щета във въздуха. Предпоставката е ужасно сходна на това, което Траволта, лицензиран водач, споделя, че е претърпял през 1992 година

 

Според Variety, припомняйки си случая по време на въпроси и отговори в Лондон, Траволта споделя, че е " претърпял цялостна електрическа щета " в самолета, който е пилотирал, до момента в който е летял над Вашингтон със фамилията си.

" Знаех какво е чувството да си мислиш, че изрично ще умреш ", сподели той. " Имах два положителни реактивни мотора, само че нямах никакви принадлежности, никакво електричество, нищо. И си мислех, че всичко е свършило ".

В последна сметка е направил безвредно кацане " като по знамение " , споделя той. Именно по тази причина Траволта е притеглен от " Пастирът ", който е основан на книгата на Фредерик Форсайт от 1975 година със същия сюжет.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР