Джон Стюарт се завърна в The Daily Show“ в понеделник

...
Джон Стюарт се завърна в The Daily Show“ в понеделник
Коментари Харесай

Джон Стюарт критикува „обективно стария“ Байдън заради неспособността му да помни „много елементарни неща“ в завръщането на „Daily Show“

Джон Стюарт се завърна в „ The Daily Show “ в понеделник вечерта и не губи време да унищожи както президента Джо Байдън, по този начин и Доналд Тръмп в ядовит монолог, който се концентрира върху тяхната напреднала възраст.

„ Какво, по дяволите, вършим тук, хора? “ Стюарт се ядоса за настоящото положение на президентските избори през 2024 година, които са подготвени да бъдат реванш сред Байдън, на 81, и Тръмп, на 77.

Стюарт – който беше хазаин на токшоуто след деветгодишна пауза – изтръгна и двамата претенденти поради умствените им качества и остро подлага на критика тези, които не одобряват разногласието със способността на Байдън да ръководи страната като осемдесетгодишен.

Комикът стартира вълнуващата 20-минутна тирада с „ огромните вести “ през уикенда по отношение на отчета на специфичния прокурор по отношение на работата на президента с класифицирани документи.

„ Този ​​човек не можеше да си спомни неща по време на депозирането си “, сподели Стюарт за Байдън. „ Разбираш ли какво значи това? Той нямаше способността да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР