Джон Смедли, генерален мениджър на Amazon Games San Diego обяви,

...
Джон Смедли, генерален мениджър на Amazon Games San Diego обяви,
Коментари Харесай

Джон Смедли напусна поста си в Amazon Games

Джон Смедли, общоприет управител на Amazon Games San Diego разгласи, че се отдръпва от поста си след шест години в компанията.

Смедли е деец в света на видеоигрите, като започва кариерата си при започване на 90-те години на предишния век преди да стартира работа за Sony, където поема управлението на SIE през 1996. Той е виновен за появяването на Everquest, както и на Sony Online Entertainment (впоследствие Daybreak Game Company). Смедли оглавява SOE до 2015, като през това време, като през този интервал са издадени няколко игри, сред които Star Wars Galaxies, The Matrix Online, DC Universe Online и други

Макар и да не е ясна каква е тъкмо повода за напускането му, съгласно информация на Bloomberg, Смедли е разпратил имейл към своите към този момент някогашни сътрудници с обръщение, че след дълъг интервал на обсъждане, той е решил да опитва нещо ново. Престоят на Смедли в Сан Диего не беше белязан от стартирането на видеоигра, въпреки че имаше клюки, че звеното работи по няколко плана по едно и също време. Напускането му идва на фона на няколко знакови оставки в Amazon Games, включително и на изпълнителния му шеф Майк Фразини.

Amazon Games, компания, която е към този момент на 10 години, по този начин и не съумява да сътвори огромен шлагер. За последно в интернет пространството се завъртя слух, че Amazon има намерение да сътвори противник на Steam с името Vapor.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР