Джон Робъртс е ветеран от армията на САЩ, родом от

...
Джон Робъртс е ветеран от армията на САЩ, родом от
Коментари Харесай

Бележник на репортера: Американски ветеринарен лекар обучава най-добрите в Украйна има послание към Конгреса: „Не можем да се провалим по този въпрос“

Джон Робъртс е деец от армията на Съединени американски щати, родом от Калифорния, който, като граждански, се е сражавал с и в този момент образова украинските сили в тяхната към този момент двегодишна борба против Русия.

В необятно оповестено отворено писмо предходната седмица Робъртс, който също именуван " Джаки ", изрази загрижеността си по отношение на вероятното " пресъхване " на американската военна помощ за Украйна, защото пакет от помощ от 60 милиарда $ остава блокиран на Капитолийския рид.

В извънредно изявление за Zoom с Робъртс, който беше в подготвителната си база в източна Украйна, той ни сподели: „ Ще поддържам тези хора докрай… това са в действителност положителни хора. “

Тъй като в този момент Русия нахлува против Украйна по доста дълга фронтова линия, Робъртс се тормози, че Съединени американски щати може да изиграят роля в рухването на Украйна.

Джон Робъртс образова украински бойци. (Джон Робъртс)

„ Ако Русия в действителност ги смаже “, изясни той, „ ще наподобява, че сме им разрешили да го създадат. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР