Джон Нийл смени на поста Инга Бийл Новият CEO на

...
Джон Нийл смени на поста Инга Бийл Новият CEO на
Коментари Харесай

Новият СЕО на Lloyd s of London встъпи в длъжност

Джон Нийл смени на поста Инга Бийл

Новият CEO на застрахователния тръст Lloyd`s of London – Джон Нийл, встъпи в служба на 15 октомври. Той смени на поста първата жена-CEO в историята на компанията – Инга Бийл.
Нийл бе определен през септември. 53-годишният топ управител има над 30-годишен осигурителен опит – той беше основен изпълнителен шеф на австралийската компания QBE Insurance Group, която напусна през декември предходната година, а също по този начин е работил и в компании като Bankside Managing Agency и Ensign. " За мен е огромна чест да оглавя Lloyd’s – мястото, където започнах своята кариера през 1985 година ", уточни новият изпълнителен шеф. Според ръководителя на Lloyd`s Брус Карнеги-Браун, Джон Нийл е предпочетен както поради своя професионален опит, по този начин и " поради ентусиазма, с който взема решенията ".
Новият началник ще има значимата задача освен да започва подразделението на компанията в Брюксел, което ще разреши на Lloyd`s да продължи да обслужва европейските си клиенти и след Brexit, само че и да резервира бизнес репутацията на Lloyd’s като международен осигурителен център.
Неговото предопределение идва в тежък за компанията миг. За 2017 година Lloyd`s записва загуба за първи път от 6 години, като индикаторът доближи 2 милиарда лири ($2,6 млрд.) на фона на съществени компенсации за потърпевши от естествени произшествия. Миналата година компанията заяви, че ще редуцира щата с 10% за понижаване на разноските във Англия.
Още по тематиката 26 Септември 2018 | Бившият Съд на Европейските общности на QBE Джон Нийл оглави Lloyd`s of London
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР