Джон Малкович ще играе на сцената на Народния театър на

...
Джон Малкович ще играе на сцената на Народния театър на
Коментари Харесай

Джон Малкович играе в Народния през февруари

Джон Малкович ще играе на сцената на Народния спектакъл на 16, 17 и 18 февруари 2023 година, оповестиха публично от театъра часове преди Коледа. С тази вест от трупата желаеха да зарадват феновете си, както и феновете на холивудската звезда.

Малкович потегля на турне с пиесата “В самотата на памуковите полета ”, сложена от 38-годишния съветски режисьор Тимофей Кулябин в Дайлес спектакъл в Рига. Малкович играе дружно с латвийската актриса Ингеборга Дапкунайте и ще показа спектакъла по текст на френския драматург Бернар-Мари Колтес и у нас по покана на шефа на Народния Васил Василев. Директорът гледа постановката в Рига в края на месец май.



Снимка: Владимир Бурцев

Билетите към момента не са пуснати в продажба, като се чака това да стане след празниците. Имайки поради, че цените на билетите за постановките в Народния, сложени от задгранични режисьори са сред 50 и 100 лв., се чака и за гостуването на Малкович най-евтиният билет да е не по-малко от 70.

Кулябин, който избяга от Русия след началото на войната против Украйна, към този момент сложи в Народния спектакъл на Хенрик Ибсен. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР