Джон Малкович отново идва да играе в България - този

...
Джон Малкович отново идва да играе в България - този
Коментари Харесай

Джон Малкович се връща в България като сериен убиец

Джон Малкович още веднъж идва да играе в България - този път по покана на Международния сценичен фестивал " Варненско лято ". Холивудската звезда ще гостува в морската столица със спектакъла " Адска комедия: признанията на един сериен палач " дружно с оркестъра на Виенската академия. Събитието ще се състои на 23 юли в зала 1 на Фестивалния център във  Варна, стана ясно през днешния ден, като този път цените на билетите са напълно национални - от 45 до 75 лв., вместо шокиращите 400 лв. в Народния спектакъл.

За учащи и за пенсионери билетът ще е 45 лв., девет пъти по-евтин в сравнение с най-скъпият билет в Народния за гостуването му през февруари.

„ Адска комедия “ е интернационален музикално-театрален план, който събира звезди от международна големина. Неподражаемият кино и сценичен артист Джон Малкович си партнира със популярните сопрано-певици Чен Райс и Сузане Лангбайн в театър, надникващ надълбоко в несъгласията на човешката природа.



Постановката се основава на документалната история за серийния палач на дами Джак Унтервегер. Осъден на пожизнен затвор в Австрия през 1976 година, Унтервегер издава през 1990 година своята автобиография под заглавието „ Чистилище “. Тя го трансформира в литературна звезда и интелектуалните кръгове на Австрия организират сполучлива акция за неговото освобождение. Но не след дълго убийствата продължават…



Джон Малкович влиза в ролята на злодея с гений и незаконни планове, до момента в който двете сопрано певици извисяват гласове в арии от Хайдн, Моцарт, Глук и Вивалди и други огромни типичен композитори. Те отразяват прочувствените положения на Унтервегер и показват дамите в неговия живот – майката, която го е изоставила, и жертвите на маниакалните му положения.

На сцената ги съпровожда оркестърът „ Виенска академия “, един от водещите австрийски ансамбли за класическа музика под диригентството на Мартин Хазелбьок. Съчетавайки спектакъл, опера и оркестрова музика, „ Адска комедия “ по паметен метод разкрива тъмните зони на човешкото сърце.

В Съединени американски щати спектакълът се играе под името " Seduction and Despair " ( " Съблазнение и обезсърчение " ). Представлението не се предлага за лица под 16 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР