Джон Лист На 9.11.1971 Джон Лист убива съпругата си, след което

...
Джон Лист
На 9.11.1971 Джон Лист убива съпругата си, след което
Коментари Харесай

Ужасяващи убийци, които отнемат живота на собствените си семейства

Джон Лист

На 9.11.1971 Джон Лист убива брачната половинка си, след което прострелва две от децата си – Патриша и Фредерик. Още по-ужасяващ е фактът, че по-късно Джон отива да гледа мача на сина си Джон Младши в учебно заведение и когато двамата се прибират, той убива и него. Лист възнамерява убийствата толкоз добре, че минават месеци, преди телата да бъдат открити. През това време, той от дълго време е липсващ.

Джон бил незает и имал финансови проблеми, а фамилията му даже не знаело, че той е изгубил работата си. В неговия откачен разум, той вярвал, че е по-добре да убие фамилията си, вместо да ги подлага на сходно финансово тестване. След убийствата Джон желае да стартира живота си изначало. През 2008 годин обаче, той получава 5 следващи доживотни присъди.

Уилям Бишъп

На 2.03.1976 полицията получава известие за пожар в далечен регион в Северна Каролина, където е открит плитък гроб, в който имало 5 тела. Те са разпознати 5 дни по-късно, когато проверяващите посещават дома на Уилям Бишъп и откриват кървава сцена. Телата са на брачната половинка, майката и трите сина на Уилям. Разследващите считат, че Бишъп откачил, откакто схванал, че няма да получи покачването, на което се надявал, по тази причина купува чук, лопата и бензин, с който да подпали телата. За страдание Бишъп съумява да избяга и в никакъв случай не е упрекнат за убийствата, които е направил.

Андреа Йейтс

През 1999 година Андреа живее в Хюстън, Тексас със брачна половинка си и четирите им деца. По това време тя изпада в нервна рецесия и прави няколко опита за самоубийство, след което е призната в психиатрична клиника. В последна сметка се открива, че Андреа страда от следродилна меланхолия и въпреки че докторите я поучават да не ражда повече деца, тя ражда петото си дете през ноември 2000. На 20.06.2001 година Андреа удавя всичките си 5 деца във ваната на дома им.

Андреа е хваната, само че пледира почтена заради безотговорност. През 2002 тя получава доживотна присъда, само че 3 години по-късно е анулирана и Андреа е изпратена в психиатрична клиника.

Джефри Макдоналд

В ранните часове на 17.02.1970 полицията идва пред дома на военния доктор Джефри Макдоналд. Той имал няколко повърхностни прободни рани и няколко охлузвания, само че брачната половинка му Колет и двете им дъщери били брутално убити. Макдоналд декларира, че няколко пияни или дрогирани младежи са нахлули в дома му и са умъртвили фамилията му. След следствие на военната полиция от лекаря са свалени всички обвинявания и той отпътува за Калифорния, с цел да стартира изначало.

Неговият свекър обаче, Фреди Касаб, не е уверен в невинността на шурей си и стартира свое лично следствие на случая. Открити са доказателства, които в последна сметка довеждат до залавянето на Макдоналд и той получава доживотна присъда. Този случай остава един от най-обърканите в историята на Америка.

Дарли Рутиер

В утрото на 6.06.1996 Дарли Рутиер звъни на 911, потвърждавайки че до момента в който е спяла на първия етаж на къщата дружно с двамата си сина, се събудила и видяла по какъв начин чужд мъж убива децата ѝ. Съпругът ѝ и най-малкият ѝ наследник били на горния етаж и не чули нищо от случилото се. Властите обаче не имат вяра на тази история и след малко следствие упрекват Дарли за убийствата.

Някои имат вяра, че фамилията е имало финансови проблеми, по тази причина Дарли е решила да убие синовете си, с цел да завоюва пари от застраховките им. Както при случая с доктор Макдоналд, цялата обстановка е прекомерно комплицирана и объркана. Дарли е наказана на гибел посредством летална инжекция.

Даян Даунс

В нощта на 19.05.1983 жена на име Даян Даунс е призната в болничното заведение в Спрингфийлд, Орегон. Трите ѝ деца – Дани, Черил и Кристи били простреляни от чужд мъж, който се опитал да открадне колата им. Самата тя също била простреляна в лявата ръка. Черил починала на място, само че другите две деца оживели. Разследващите незабавно се усъмняват в историята на Даян, защото тя се държала извънредно умерено, имайки поради ужасяващата обстановка, а дребната Кристи изглеждала извънредно изплашена от наличието на майка си.

Когато Кристи се възвръща задоволително, с цел да може да приказва, тя споделя на полицията, че майка ѝ е направила закононарушението. Разследващите откриват, че Даунс е имала връзка с мъж на име Робърт Никърбокър и защото той не желал да има деца, служителите на реда вярвали, че Даян е решила да се отърве от нейните, с цел да може да продължи любовната си спекулация. Тя е приета за отговорна и получава доживотна присъда плюс още 50 години. Оцелелите ѝ деца са осиновени от Фред Хюги – прокурорът по нейното дело.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР