Джон Ленън и Йоко Оно посетили един от най-добрите гледачи

...
Джон Ленън и Йоко Оно посетили един от най-добрите гледачи
Коментари Харесай

Джон Ленън и Йоко Оно получили мрачно предсказание преди убийството на легендата

Джон Ленън и Йоко Оно посетили „ един от най-хубавите гледачи на карти Таро в Гърция “, където получили мрачното предсказване - че Ленън ще бъде погубен.

Твърдението е направено от техния непосредствен другар Елиът Минц. Бившият радио- и ефирен водещ от Лос Анджелис, който се среща с двойката при започване на 70-те години, е написал нови записки, „ Всички ние сияем: Джон, Йоко и аз “ с благословията на сина им Шон Ленън.

Beatle John Lennon, Yoko Ono received grim prediction before legend's murder: friend
— Fox News (@FoxNews)
„ Гледъчът на картини беше доста безапелационен по отношение на обстоятелството, че Джон ще бъде погубен на остров “ , споделя Минц пред Fox News Digital.

„ Йоко имаше връзки с екстрасенси, гледачи на Таро, астролози и други хора от по този начин наречения “паранормален свят “ - споделя той. „ В продължение на години тя се консултираше с тези хора съвсем всекидневно... Много малко решения Йоко вземаше, без да получи авансово позволение или насоки от тези хора. “

Въпреки тревожното обръщение на гадателя, двойката не изглеждала обезпокоена.

В книгата си Минц отбелязва по какъв начин Ленън е считал, че няма потребност от телохранители, тъй като „ аз съм просто един рокендрол артист. “

Оно се съгласява с това.

„ Нищо не може да бъде предотвратено, в случай че е предопределено да се случи “ , казвала тя, представена в книгата на Минц. „ Трябва ли да заобикаляме всички острови? Трябва ли в никакъв случай да не вървим на никое място? Ако това е предопределено да се случи, то ще се случи. “

Julian Lennon had to purchase the letters he wrote to his father, John Lennon, at an auction because Yoko Ono refused to give them to him.
— Creepy.org (@creepydotorg)
Минц разказвал, че след диалога си с двойката Ленън показал наниза си от тибетски камбанки, който висял на дръжката на вратата на жилището му. Той погледнал Минц и споделил: „ Това е единствената отбрана, от която в действителност се нуждаем “ .

Но имало едно нещо, в което Ленън бил сигурен, твърди Минц. Той трябваше да си отиде пръв.

„ Джон сподели: „ Единственото нещо, което ме плаши, е, че Йоко ще си отиде първа преди мен, тъй като не мога да пребивавам без нея - би трябвало да си отида пръв “ , споделя Минц.

Минц споделя, че последният му диалог с Ленън е бил „ нормален “ .

„ Спомням си, когато приключваха сесиите на „ Двойна фикция “ - спомня си той. „ Прекарах известно време с Джон и Йоко в жилището им, където слушах музиката за първи път. Беше неизмеримо. "

„ След това организирахме нормалните си диалози. Той беше разчувствуван от издаването на албума. И по-късно, когато записът излезе, той беше доста оптимистично надъхан. Говорихме за опцията той да направи турне. Той изпитваше доста спорни усеща във връзка с това, че още веднъж е на път. Той и Йоко щяха да пътуват из страната. Но той се усещаше окуражен. “

„ Беше доста дълъг диалог, за който имах всички учредения да считам, че ще продължи постоянно “ , признава Минц.

„ Разговорите ни бяха толкоз естествена част от живота ми. Те бяха като мое семейство. Разговарях с тях повече от всеки различен. И когато приключихме диалога, той сподели нещо от рода на: „ Ще поговорим по-късно “. Беше доста обстоятелствено... Беше просто един много характерен диалог. “

В нощта на 8 декември 1980 година Ленън е убит пред жилищната си постройка в Ню Йорк от почитател. Той е на 40 години

Скоро по-късно Минц споделя, че няколко души, които са познавали двойката, са нахлули в дома му „ като лешояди “ и са си тръгнали с доста от персоналните движимости на Ленън.

„ Това включваше пет години от персоналните му дневници, които той усърдно водеше “ , сподели Минц. „ Имаше и любовни писма - всевъзможни неща. Бившият чиновник го постави в няколко торби и си потегли. Разбира се, Джон и Йоко не са създали списък на цялото си имущество, тъй че в никакъв случай не се знае какъв брой е било първоначално. Но в последна сметка крадците бяха разкрити и материалите бяха върнати.  “Не става дума единствено за дневници и любовни писма сред двамата " - споделя Минц. „ Имаше персонални движимости, неща, които са обичали. Имаше един хубав часовник, който Йоко беше подарила на Джон през 1980 година и който беше гравирала. Беше нещо като „ Започвам изначало “ .

„ Получихме такива неща от склада на един от причинителите. Разследването беше извършено от районната прокуратура на Ню Йорк. В последна сметка на един от причинителите бяха повдигнати обвинявания и той беше наказан в съда. “

In 1969, John Lennon and Yoko Ono consulted an astrologer who predicted John's death would occur on an island. Deeply disturbed by this prediction, they canceled their planned Greek Isles vacation. Just over 10 years later, John was shot and killed on Manhattan Island.

Yoko Ono…
— Morbid Knowledge (@Morbidful)
„ Възможно е към момента да има неща на черния пазар “ , споделя Минц. „ Възможно е да има неща, които са били конфискувани от частни търговци. Може да е имало неща, които са били унищожени... И по-късно, несъмнено, някои някогашни чиновници щяха да напишат ужасни книги за Джон и Йоко, които се задържаха години наред. "

„ Ето за какво Йоко посвети остатъка от живота си на запазването на наследството на Джон. Тя към момента е с нас, само че преди към четири или пет години съобщи това на Шон... Сега той продължава там, където майка му е спряла. А майка му стартира там, където татко му спря. “

Минц остава извънредно непосредствен с 91-годишната Оно. Въпреки това той споделя, че книгата му не е „ любовна поема “ за двойката.

„ Не всичко беше мир, обич и сладкиши “ , споделя той. „ И не съм написал тази история със сензационно перо. Това е почтен роман за живота ми с тях... Това е история за нещата, които човек би направил в името на любовта “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР