Джон Бойд, младши, президент на Националната асоциация на чернокожите фермери,

...
Джон Бойд, младши, президент на Националната асоциация на чернокожите фермери,
Коментари Харесай

Фермер от 4-то поколение критикува администратора на Байдън за изпращането на милиарди в Украйна, докато американските фермери страдат: `Изправен пред изчезване`

Джон Бойд, младши, президент на Националната асоциация на чернокожите фермери, сподели пред Fox News Digital, че фермерите са смазани от политиката на президента Байдън и подлага на критика администрацията, че изпраща милиони на непознати държавни управления, до момента в който фермите са неразрешени.

" Честно казано, през днешния ден сме изправени пред изгубване, " Бойд младши, четвърто потомство фермер от окръг Мекленбург, Вирджиния, сподели пред Fox News Digital за положението на земеделската промишленост четири години след президентството на Байдън.

„ Всеки път, когато виждам новините, има още една ангажимент да оказваме помощ на непознати страни. Вероятно помогнахме на Украйна, евентуално към 100 милиарда $, и не можем да получим облекчение на дълга на американските жители в тази страна ", сподели Бойд.

Бойд сподели на Fox News Digital, че президентът Байдън му е заречен среща в Белия дом, с цел да разиска проблемите, засягащи фермерите, и тази среща към момента не се е състояла. Освен това Бойд к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР