Джон Адамс е казал, че всичко, което е, го дължи

...
Джон Адамс е казал, че всичко, което е, го дължи
Коментари Харесай

С обич от русото момченце, което няма да порасне: Ваня Джаферович умили Instagram за ЧРД на майка си

Джон Адамс е споделил, че всичко, което е, го дължи на майка си. С тази мисъл евентуално ще се съгласи и инфлуенсърът Ваня Джаферович, който се обърна в своя Instagram точно към своята майка. Причината? Рожденият ѝ ден!

Виж още: 17 години след Big Brother 1: Какво се случва със скандалния Гроши 

Ясминка Джаферович става на 60 година, а на Ваня сякаш към момента му е мъчно да го проумее. " Ама то и аз не съм дете към този момент, като се замисля. Изобщо не съм дете, а толкоз ми се желае да съм ", написа той под поредност от фотоси, започващи с негова бебешка и завършваща с настояща. 

Виж още: Лоша новина беляза почивката на Мика Стоичкова на Малдивите 

" После порастваш, както на тази фотография от Самобор, когато се разхождахме след следващата интервенция на коляното ми, и разбираш, че някои неща няма да бъдат наред и че не можеш да получиш всичко, което искаш в този живот, само че знаеш, че родителите ти постоянно ще бъдат до теб и ще те обичат ", написа някогашният футболист. " На последната фотография, в Сараево, сме единствено двамата, мамо, а за мен това ни е най-хубавата фотография все пак, макар загубите... Най-хубавата до в този момент, тъй като съм сигурен, че ще имаме още доста такива ".

Виж още: Лияна съблазнява в Инстаграм със фотография и забавно откровение 

" Обича те твоето русо момченце, което в никакъв случай няма да порасне ", приключва прочувствената си обява Джаферович, а поздравления за хубавия празник получава от Асен Блатечки, Миро, Бебо Халваджиян, Александър Сано и доста, доста други.

Изображение: https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР