Джок Полфрийман не се е променил. Той никога не се

...
Джок Полфрийман не се е променил. Той никога не се
Коментари Харесай

Приятел на убития студент Андрей Монов: Полфрийман никога не се е извинявал

Джок Полфрийман не се е трансформирал. Той в никакъв случай не се е извинявал за стореното, не е казвал, че осъзнава какво сторено от него.
Това съобщи в предаването " 120 минути " по БТВ Николай Минков - непосредствен другар на убития от Полфрийман студент Андрей Монов.

Припомняме, че единствено преди дни Апелативният съд в София освободи предварително Джок Полфрийман. Той бе наказан на 20 години затвор, като излежа близо12 години. В момента Джок се намира в центъра за чужденци в Бусманци и чака издаването на документи за идентичност.

" Осъденият в никакъв случай не се е извинявал за осъщественото закононарушение ", разкри Минков.

" Оставa мъка след решението на съда, наказаният не е поправен, той отбягва въпроса за виновността си и повтаря свои версии, че е защитавал някого в нощта на убийството. Той в никакъв случай не е казвал, че желае да се извини. Полфрийман се усеща като част от някаква конспирация”, съобщи още приятелят на Андрей.

" Моментът, в който Полфрийман излезе от страната ще стартира още веднъж да приказва какъв брой е неверна правосъдната ни система. Същата тази система го е наградила 13 пъти, дала му е опция да учи български, да работи и му е разрешила достъп до духовник ", счита Минков.

Австралийски медии също отразяваха предварителното освобождение на Полфрийман. В собствен репортаж телевизия „ 9 нюз” отбелязва, че мярката на българския апелативен съд е била изненадваща.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР