Джоел Ембийд завърши с 23 точки и 15 борби, а

...
Джоел Ембийд завърши с 23 точки и 15 борби, а
Коментари Харесай

Филаделфия победи Маями Хийт и стигна до плейоф с Ню Йорк Никс в НБА

Джоел Ембийд приключи с 23 точки и 15 битки, а Никола Батум означи шест тройки за триумфа на Филаделфия над Маями Хийт със 105:104 в мач за обезпечаването на място в плейофите в Националната баскетболна асоциация.

Батум приключи с 20 точки, а Тайръз Макси добави 19. Кели Оубър Джуниър оказа помощ с 11 точки и 8 битки, а Тобиъс Харис добави 9 точки и 10 битки.

Така отборът на Филаделфия ще играе против втория подложен тим на Ню Йорк Никс. Серията сред двата отбора стартира в събота в Ню Йорк.

Тайлър Хироу от Маями означи 25 точки в мача и даде 9 асистенции, а Джими Бътлър приключи с 19 точки, 5 асистенции и 5 открадната топки. Новобранецът Джейми Джакез Джуниър осъществя 15 точки от пейката за " Горещите ", които ще се опитат да се класират като осми тим, като за това ще спорят против Чикаго Булс.



Коби Уайт вкара 42 точки - собствен персонален връх в НБА - при успеха на Чикаго над Атланта Хоукс със 131:116. Уайт направи 15 сполучливи от 21 опита за пукотевица от полето, като се регистрира още с 9 битки и 6 асистенции за отбора, който ще се боли с Маями в петък за осмото място в Източната конференция. Сезонът за Атланта завърши.

Никола Вучевич от Чикаго записа 24 точки и 12 битки, а ДеМар ДеРоузън - 22 точки, 9 асистенции и 6 битки. Ауо Досунму добави 19 точки за " Биковете ".

Дежънт Мъри записа 30 точки, 7 битки и 6 асистенции за Атланта, като за отбора това бе седма поредна загуба. Трай Йънг означи 22 точки и 10 асистенции, Клинт Капела добави 22 точки и 17 битки, а Богдан Богданович приключи с 21 точки за изгубилия отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР