Джоди Лукоки спечели приза за Футболист №1 в шампионата за

...
Джоди Лукоки спечели приза за Футболист №1 в шампионата за
Коментари Харесай

Джоди Лукоки е Футболист №1 за ноември според InStat

Джоди Лукоки завоюва наградата за Футболист №1 в шампионата за месец ноември съгласно InStat Index.

Класацията се прави за втори следващ сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в съдействие с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

Нападателят на Лудогорец събра показател на ИНСТАТ 330.5 и за първи път завоюва премията. Призовата тройка допълват двама футболисти на Ботев (Пд) - Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов. Неделев събра показател 312.75, до момента в който капитанът на " канарчетата " Балтанов остана с 307,33.
 Андерлехт и Гент наблюдават изкъсо изявите на Джоди Лукоки
Андерлехт и Гент наблюдават изкъсо изявите на Джоди Лукоки

Ще следят представянето му против Еспаньол

Припомняме, че за победител се афишира играчът с най-голям InStat Index, който се дефинира посредством формула на основа дейностите на футболиста - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори. Процентът на сполучливи дейности усилва показателя, като върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.

През сегашния сезон спечелилите в предходните ранглисти за най-хубав футболист съгласно InStat Index за съответните месеци бяха Иван Горанов (Левски), Евандро (ЦСКА), Холмар Ейолфсон (Левски) и Димитър Илиев (Локомотив Пловдив).
 Касъмпаша пожела Абел Анисе и Джоди Лукоки от Лудогорец
Турският Касъмпаша пожела двама от Лудогорец

Набелязаните са Абел Анисе и Джоди Лукоки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР