Джобният Xiaomi Mi TV Stick е малък като флашка и

...
Джобният Xiaomi Mi TV Stick е малък като флашка и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi TV Stick – превръща телевизора в смарт


Джобният Xiaomi Mi TV Stick е дребен като флашка и тежи единствено 30 грама

Винаги можем да желаем още от домашния тв приемник. За благополучие, на пазара се оферират налични устройства, които безусловно преобразяват тв приемника. Това могат да бъдат известните ТВ плъгини (TV Box), само че и още по-практични джаджи, сходни на флашка.

Точно такова устройство е. На външен тип тази джаджа наподобява съвсем като флашка за компютър, тежи единствено 30 грама и се побира безпроблемно в джоба. Но с нея можете бързо и елементарно да превърнете тв приемника, монитора или проектора си в смарт ТВ, без да употребявате каквито и да кабели!

Джобният ТВ стик просто се слага в HDMI врата на тв приемника, с цел да обезпечи комфортен достъп до голямото наличие в интернет – видео, приложения, игри и всевъзможни други занимания. С две думи, „ флашката ” на Xiaomi трансформира тв приемника в смарт.

Достъп до Netflix и Гугъл Play са типични приложения на Xiaomi Mi TV Stick

Инсталирането на Mi TV Stick е извънредно елементарно – просто поставяте джаджата в HDMI врата на тв приемника (монитора или проектора), свързвате го към интернет безжично през Wi-Fi и цялото море от информация и занимания е на ваше разположение, комфортно и удобно на огромния екран.

работи под ръководство на операционна система Android TV 9.0, може да се ръководи с глас посредством Гугъл Assistant – да вземем за пример за по-лесно търсене на мечтаното видео от YouTube – и идва с вградена Chromecast функционалност, т.е. може да излъчва наличие от смарт телефона, таблета или преносимия компютър на огромния екран на тв приемника, освен това безжично!

Разбира се, като множеството Android устройства, ТВ стикът на Xiaomi предлага достъп до необятния магазин за приложения Гугъл Play, откъдето можете да свалите и пускате на тв приемника обичаните си игри и други приложения.

Дистанционното на джобния ТВ стик разрешава ръководство с глас

Като хардуер, Mi TV Stick се вписва в минималните условия за ТВ плъгини. Устройството има 1GB RAM и 8GB непрекъсната памет eMMC за инсталиране на приложения. Разчита на четириядрен процесор Amlogic S905 Y2 с графичен блок Mali-450 GPU, а Wi-Fi модулът е двубандов (2,4GHz + 5,8GHz).

Устройството поддържа отличен стерео тон за домашно кино, с помощта на DTS-HD и Dolby декодиране, и видео с резолюция 1080P. Доставя се в комплект с HDMI кабел, отдалечено с гласов надзор и захранващ адаптер.

се предлага в онлайн магазина Gearbest на цена от $44,99 с доставка до България за $0,95.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР