Джобна красавица превзема модните подиуми. Висока е едва 130 см,

...
Джобна красавица превзема модните подиуми. Висока е едва 130 см,
Коментари Харесай

Джобна БГ красавица превзе модните подиуми!

Джобна хубавица завладява стилните сцени. Висока е едвам 130 см, само че се подрежда измежду най-успешните ни модели. А името й е Нина Попова, научи HotArena.

Нина Попова е най-ниският български модел. Тя е висока едвам 130 см, само че съумява да покори няколко фешън дефилета и даже може да се похвали с участия в някои от най-известните фешън конгреси на планетата.

„ Това е единствено занимание. Основната ми работа е в областта на финансите, а посредством моделството си докарвам спомагателни приходи ”, споделя Нина, цитират от „ България Днес ”.

Преди две години тя прави първите си стъпки в стилния бизнес, които се оказват сполучливи. И взима участия в най-големите фешън ревюта в Париж и Дубай, постоянно когато е свободна.

„ Съвсем инцидентно видях в интернет публикация за фешън ревю в Дубай и аплайвах. Не съм и мислила, че мога да вземам участие в ревю и ще ме изберете, тъй като събитието е интернационално.

И има манекенки от целия свят.

Ревюто в Дубай беше на американската дизайнерка Мириам Чалек, която прави и линия облекла за ниски хора ”, споделя Нина.

Тя признава, че постоянно се е интересувала от мода и тази пристрастеност я води до най-големите фешън конгреси в света. Категорична е, че не приема моделството като сериозна работа, само че с наслада би поела бъдещи задължения и ревюта.

Нина е от Велико Търново, на 31 години, приключила е магистратура финанси и има безчет занимания. При това завладява освен котешката пътека, само че и киното.

Красавицата взе участие в холивудската продукция „ Секция Нула ” на Люк Бесон, като се снима в всеобща сцена, само че от екипа я наемат и за дребна роля, за която им трябвал персонаж точно като нея.

Както и в стилния бизнес, в киното отново попада инцидентно. А в свободното си време обича да се изявява и като мажоретка.
Единственото, което липсва на чаровната Нина е брачен партньор и семейство. Но се надява да сбъдне тази своя фантазия.

Иначе от дълго време е приела, че ще си остане невисок човек. И споделя, че болестта, от което страда, е много сложно—болест на костите, която се отразява на растежа.

„ Като дребна се притеснявах, само че от дълго време съм го приела, а когато хората видят, че съм приела положението си, се отпускат и не се тормозят от мен.

Различна съм, само че по хубавия метод. Благодарна съм за всичко в живота ми ”, установи непретенциозно великотърновката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР