Джо Уикс пропусна шанса да отговори на негативните реакции относно

...
Джо Уикс пропусна шанса да отговори на негативните реакции относно
Коментари Харесай

Джо Уикс избягва да отговаря на негативните реакции относно противоречивите забележки за ADHD, докато се завръща в телевизията

Джо Уикс пропусна шанса да отговори на отрицателните реакции по отношение на неговите спорни забележки за ADHD, откакто се завърна в малкия екран на Loose Women.

Здравният гуру беше подложен на критика онлайн за това, че допуска, че неприятната диета е довела до диагностициране на повече хора с ADHD. Треньорът на тялото, който стана известно име по време на блокирането на ковид с домашните си тренировки, провокира стихия, откакто се появи в подкаст на BBC за психологичното здраве и храненето на децата.

38-годишният Джо се замисли върху личните си хранителни привички от детството и си намерения, че в случай че беше 2024 година, може би щеше да бъде диагностициран с ADHD, вярвайки, че диетата му е изиграла забележителна роля в държанието му тогава. Оттогава той се извини и се опита да обясни мненията си, само че тези, които се обърнаха с вярата да го чуят да приказва по казуса, останаха разочаровани.

Вместо това той приказва с Колийн Нолан. Бренда Едуардс, Кейти Пайпър и Дениз Уелч за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР