Джо и Хънтър БайдънОще десетки роднини на президента на САЩ

...
Джо и Хънтър БайдънОще десетки роднини на президента на САЩ
Коментари Харесай

Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Джо и Хънтър Байдън

Още десетки родственици на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъдат разкрити за приемане на пари от задгранични субекти. Това разгласи в неделя ръководителят на комисията по контрол на Камарата на представителите (долната камара) на американския Конгрес Джеймс Комър за Fox News.

Комър сподели, че броят на забърканите членове на фамилията на Байдън ще скочи от 9 на минимум 12, като синът на президента Хънтър ичуждестранните покупко-продажби на брат му Франк са единствено върхът на айсберга.

" Искам да кажа, това е цялото семейство, сподели Комър. Нито един от тези членове на фамилията,не е имал способността да направи нещо, с цел да повлияе на външната политика, с изключение на огромния човек, Джо Байдън. "

Той сподели, че неговият надзорен комитет към момента преглежда банкови записи и " отчети за подозрителна активност ", които демонстрират, че членове на първото семейство се облагодетелстват от покупко-продажби с задгранични лица посредством сдружения с лимитирана отговорност, които се стремят да защитят самоличността.

" Чрез нашите информатори и посредством нашите проучвания през миналата година и посредством други проверяващи репортажи, ние смятахме, че има към дузина от тези LLCs, които са основани от членове на фамилията на Байдън,за да прикрият от кое място идва източникът на приходите, "  — сподели Комър.

Комър сподели, че бизнес покупко-продажбите включват страни, които са по-неприятни от комунистически Китай.

" Ще кажа следното: Китай беше може би най-реномираната страна, с която семейство Байдън имаше работа ", сподели той.

Конгресменът даже допусна, че членовете на фамилията на Байдън може да са нарушили закона, като са работили като  " задгранични сътрудници ", без да са се записали като лобисти за това.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР