Джо Джойс беше откаран в болница поради ужасяващата травма на

...
Джо Джойс беше откаран в болница поради ужасяващата травма на
Коментари Харесай

Джойс в болница след загубата от Жан

Джо Джойс беше откаран в болница заради ужасяващата контузия на окото, която получи при провалянето от Жилей Жан. Непреодолимата мощ остана с отблъскващ оток след шест рунда и проваляне с механически нокаут от китайския съперник. Нараняванията по лицето на британеца не оставиха на рефера Хауърд Фостър различен избор, с изключение на да спре надпреварата, следвайки съвета на лекаря край кръга.

А битият и натъртен Джойс разкри след първото си проваляне, че ще отиде като защитна цел в болничното заведение. „ Не можах да се измъкна от левия му прав. Той продължи да ме забива в окото и то се поду. Все още мога да виждам през него, само че мисля, че е единствено насинено. Но единствено условност, в този момент би трябвало да отида в болница, с цел да ревизира дали не е счупено нещо или нещо сходно. “

Според iFL TV прегледите в болничното заведение през нощта не са посочили фрактури на окото. Надеждите на Джойс за купата станаха на пух и прахуляк след шокиращата загуба с механически нокаут.

Говорейки в Instagram, той разгласява: „ Изкормен, толкоз е досадно, че загуби, само че прави чест на Жилей Жан, че ми даде добра борба и взе успеха. Ще се върна. “

Жан разяснява: " Ти си боец и същински благородник. Ще се върнеш по-силен. "

37-годишният Джойс загуби своята краткотрайна купа на WBO и наложителен мач купата, който е в ръцете на Олександър Усик. Жан, който навършва 40 през май, наследява колана и полпозишъна за борба с украинеца, като в същото време отваря вратата за реванш.

Той сподели пред SecondsOut: „ Да, ще го направя, в случай че Джо Джойс желае да го направи. Ще го направя в Лондон, Ню Йорк или Китай. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР