Джо Джонас подава молба за развод със Софи Търнър

...
Джо Джонас и Софи Търнър поемат по различни пътища. Певицата
Коментари Харесай

Джо Джонас и Софи Търнър поемат по различни пътища.

Певицата е подала молба за развод във Флорида във вторник в окръг Маями Дейд, според публични записи, получени от CNN. В петицията се посочва, че бракът е „безвъзвратно развален“ като основание за разтрогване.

CNN се свърза с представители на Джонас и Търнър за коментар.

Двамата са родители на две дъщери, родени през 2020 г. и 2022 г. Джонас търси споделено попечителство. Той и Търнър имат предбрачен договор, според документацията.

Двамата започнаха да се срещат през 2016 г. и се сгодиха през 2017 г. По това време Джонас публикува снимка на своята потвърдена страница в Instagram, показваща Търнър, носеща новия й годежен пръстен, с надпис „тя каза „да“.

Търнър и певецът на Jonas Brothers имаха две сватби.

Първият през 2019 г. в Лас Вегас, след като присъстваха на музикалните награди на Billboard, където те размениха клетви пред малка група семейство и приятели по време на церемония, водена от имитатор на Елвис Пресли.

Новината за сватбата им излезе наяве, когато DJ – и гост на сватбата – Diplo публикува поредица от снимки и видеоклипове от вътрешността на мястото. Представител на Turner по-късно потвърди пред CNN, че двойката наистина се е оженила.

Звездата от "Игра на тронове" и Джонас се ожениха отново на пищна церемония, която се проведе в живописния замък Шато дьо Турро в южната част на Франция, според Elle.

Търнър сподели бегъл поглед към сватбата дни по-късно, когато публикува черно-бяла снимка на двойката по време на ваканцията на страницата си в Instagram, като написа „г-н и г-жа Джонас“ в надписа.

Съобщава се, че Мейз Уилямс, която участва в „Тронове“ заедно с Търнър, е била нейна прислужница, а братята и колегите на Джонас Ник и Кевин също са присъствали на френското соаре.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР