Джо Байдън ще се опита да премахне съмненията относно перспективите

...
Джо Байдън ще се опита да премахне съмненията относно перспективите
Коментари Харесай

Джо Байдън ще изложи избора, пред който са изправени избирателите на САЩ в надпреварата за Белия дом

Джо Байдън ще се опита да отстрани подозренията по отношение на вероятностите си за преизбиране в речта си за положението на Съюза в четвъртък, до момента в който излага изборът, пред който са изправени американските гласоподаватели в тазгодишната президентска конкуренция.

Речта пред Конгреса, единствено два дни откакто той и Доналд Тръмп преобладаваха на първичните гласувания в голям брой щати, ще прегледа въпроси, вариращи от имиграцията до войната в Газа и вътрешната инфлация — и да съпостави върха на президента с този на неговия конкурент.

Карин Жан-Пиер, прессекретарят на Белия дом, сподели пред кореспонденти, че Байдън ще „ изложи историческите постижения, които е постигнал за американския народ и неговата визия за бъдещето “. Президентът би сравнил това с „ проваления връх и мрачната визия на Тръмп за тази страна “, споделиха представители на неговата акция.

Но обръщението на Байдън ще срещне неприятелски банкет от републиканците в тълпата. „ Америка е в крах, нищо, което той каже на следващия ден вечер, няма да пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР