Джо Байдън се изказа нецензурно за съперника си Доналд Тръмп,

...
Джо Байдън се изказа нецензурно за съперника си Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Байдън се нахвърли нецензурно срещу Тръмп

Джо Байдън се изрече нецензурно за противника си Доналд Тръмп, който си бе разрешил неуместна смешка за брачна половинка на Нанси Пелоси, някогашната лидерка на Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати.


По време на тирада пред съидейници във Вали Фордж предишния месец, с цел да означи третата годишнина от оправянето с подстрекавания от Тръмп протест на 6 януари 20321 година, очевидно ядосаният Байдън се нахвърли върху Тръмп и почитателите му, че се радват на политическото принуждение. „ На митинга си той се майтапи за натрапника, който подтикнат от огромната неистина на Тръмп, удари с чук Пол Пелоси по главата. И той счита, че това е занимателно “, сподели президентът. „ Той се засмя на това. Какъв болен… ”, тук гласът на Байдън заглъхна, до момента в който тълпата го аплодираше и се смееше. Но президентът не спря. Със заглушен глас той назова Тръмп “sick fuck ”, който се любува на нещастията на другите, съгласно трима души, които са чули президента да употребява нецензурното изложение. „ Sick fuck ” може да се преведе като „ болян демон “, само че и като „ болен шибаняк “.

През октомвир 2022 година канадски мигрант нахлу в дума на сдемейство Пелоси в Лос Анджелис с желанието да убие Нани, само че попадна на брачна половинка й Пол, на който нанесе удар. Самата Нанси тогава е била във Вашингтон. Инцидентът не бе гибелен и по-късно Пол Пелоси бе изписан от болничното заведение.

Според един от хората, които са общували с президента, неотдавна той споделил за Тръмп: “What a fucking asshole the guy is “. Това може да се превед като „ Какъв шибан гъз е този човек “ или „ Какъв насран гъз е този човек “.

Подобни изказвания опонират на имиджа на настоящия жител на Овалния кабинет, който се нарежда като човек, стремящ се да понижи равнището на неучтивост и в политиката, отбелязва „ Политико “.

Белият дом отхвърли коментар. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР