Джо Байдън, който през по-голямата част от живота си е

...
Джо Байдън, който през по-голямата част от живота си е
Коментари Харесай

Джо Байдън обещава връщане към нормалността като президент демократ

Джо Байдън, който през по-голямата част от живота си е служил във Вашингтон като сенатор демократ, а след това като вицепрезидент при ръководството на Барак Обама, най-накрая ще поеме кормилото на властта в Съединените щати.

На 20 януари Байдън ще постави клетва като 46-ия президент на страната. Насред вилнееща пандемия и при засилени ограничения за сигурност след съпроводеното с жертви навлизане в Конгреса, встъпването в служба на Байдън дава обещание да бъде друго от всяко друго.

Приключващият своето ръководство президент Доналд Тръмп споделя, че няма да участва на клетвата на своя правоприемник, което бележи още едно разкъсване с традицията в края на неговия безреден четиригодишен мандат.

Байдън дава обещание да постави завършек на нахалния и праволинеен жанр на Тръмп и да върне положителните маниери в американската политика.

Той възнамерява незабавно да преобърне основни политики на Тръмп - да вземем за пример като се върне към Парижкото съглашение за климата и анулира осъщественото от републиканския президент отдръпване от Световната здравна организация.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР