Джизъса падна едновременно в очите и на актуалната си съпруга

...
Джизъса падна едновременно в очите и на актуалната си съпруга
Коментари Харесай

Голям резил за Джизъса! Сгромоляса се в очите на Златка и По...

Джизъса падна по едно и също време в очите и на настоящата си брачна половинка Полина, и на някогашната Златка Райкова. Това се случи, откакто Емил Каменов, чиято звезда изгря в забравеното риалити предаване " Къртицата ", влезе в най-гледаното сръбско шоу " Задруга ", написа Hotnews.bg. Припомняме, че договаряния за присъединяване в предаването води и Благо Джизъса още до момента в който бе със Златка. Тогава той я остави бременна у нас отпътува за Белград, само че до договорка по този начин и не се стигна. Така Емо е първият българин, който през днешния ден влеза в комшийското шоу.

Както и в българския " Биг Брадър " участниците в него прекараха последната си нощ отвън къщата изолирани в хотел, а Емо употребява свободното време да се обърне към почитателите с апел да го гледат, тъй като " Задруга " е много известно и у нас. В предравителен диалог с кореспондент на телевизия " Пинк ", по която се излъчва то, българинът даде обещание да не се забърква в любовни връзки.

" Аз съм женен човек с щерка. Може с някоя жена да седнем да пийнем, да хапнем, да поговорим, само че за друго няма по какъв начин да съм отсреща ", изясни Емо, който не скри, че е имал проблеми с полицията в предишното, само че през днешния ден към този момент те са зад тила му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР