Джия от Ергенът започва да става все по-ключов играч в

...
Джия от Ергенът започва да става все по-ключов играч в
Коментари Харесай

Като Кайли Дженър: Джия от "Ергенът" нажежи страстите до червено с рокля

Джия от " Ергенът " стартира да става все по-ключов състезател в шоуто, въртящо се към Евгени Генчев. Е, действително съвсем нищо не се върти към него, чието държание е мощно подложено на критика и неодорявано от някои консуматори в нета.

Джия обаче си завоюва среща с Евгени, която протече прелестно. Не това обаче е главното тук, а че почитателите на Джия я съпоставят с една от най-богатите и известни (с това, че е известна) дами в света. 

Виж още: " Мъжете си падат по кучки ": Мони Зенгинер предизвика с книга, нападнаха я в мненията

Става въпрос за фотото горе, на което Джия театралничи в секси речна рокличка. Някои обаче намират прилики с риалити звездата Кайли Дженър. Истината е, че не за първи път Джия е сравнявана с милионерката и сестра на Ким Кардашиян. Самата Джия харесва Кайли и е опитвала визия на Кайли.

Виж още: " Много неща са зад тила ми към този момент ": Мария проговори след експанзията, звезди я подкрепят 

Красавицата другояче се надява, че ще срещне огромната обич в риалити шоуто. Е, няма да я срещне там, само че пък по-рано е била по отношение на футболната звезда Радослав Цонев, който я бил зарязал. Така пишат родни таблоиди, само че единствено двамата знаят истината за връзките си.

Виж още: " Справям се с любовта и работата ": Мария Бакалова и Валери разясняват връзката си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР