Джипси Роуз Бланшар наруши мълчанието си в първия си клип

...
Джипси Роуз Бланшар наруши мълчанието си в първия си клип
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар наруши мълчанието си в първото си видео след освобождаването след убийството на майка си

Джипси Роуз Бланшар наруши мълчанието си в първия си клип в TikTok, откогато беше освободена от пандиза поради убийството на майка си - сподели на поддръжниците си, че е " най-сетне свободна ".

32-годишната, която прекара осем години зад решетките за ролята, която изигра в убийството на Клаудин " Дий Ди " Бланшар, сподели, че е " хубаво да си вкъщи " в Луизиана по време на късото видео. Тя също по този начин благодари на доброжелателите за техните известия в обществените медии и споделените плъгини за идната й документална поредност и книга, до момента в който се наслаждаваше на „ прелестното “ време.

Джипси сподели: „ Хей всички, това е Джипси, аз най-сетне съм свободен. Просто желая да изпратя малко видео, с цел да благодаря на всички за голямата поддръжка, която получавам в обществените медии. Всички бяха в действителност, в действителност благи и подкрепящи. Наистина правя оценка това. Хубаво е да си вкъщи. Върнах се вкъщи в Луизиана. Наслаждавам се на един прелестен ден на открито. И доста в действителност страхотни неща ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР