Джипката на Борисов да разтовари депутатите на ГЕРБ спешно да

...
Джипката на Борисов да разтовари депутатите на ГЕРБ спешно да
Коментари Харесай

Павел Вълнев: Гласовете от чужбина са кошмарният сън на статуквото

Джипката на Борисов да разтовари депутатите на ГЕРБ незабавно да прегласуват позорния изборен закон, написа зам.-председателят на Републиканци за България
В идващите 2-3 дни джипката на Бойко Борисов би трябвало да разтовари пред Народното събрание депутатите на ГЕРБ – незабавно! Народните представители би трябвало да прегласуват позорния текст на изборния закон от 2016 година, който лимитира секциите в чужбина до 35 в страните отвън Европейския съюз и по този начин лишава конституционните права на 2 милиона българи зад граница.

Това написа във фейсбук страницата си зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев.

Ето какво още написа той:

„ Няма да се уморя да дублирам – гласовете от чужбина са кошмарният сън на статуквото. Нашенци удвоиха заявките си за разкриване на нови секции. Това са заявки на свободни хора, които не могат да бъдат купени с 24 лв. дневна дажба или с 50 лв. над месечната си пенсия. Тази е основата на страха – всеобщ избор на самостоятелни жители.

Заливайте мейлите и профилите на депутатите във Facebook с искане да се съберат и да прегласуват текста, който нарушава Конституцията и ви лишава права, обезпечени в нея!

Споделям тук плаката на българите в чужбина – той е плод на доброволци, които не ви споделят за кого да гласувате. Те единствено напомнят – вие имате право на България! “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР