Джипът, причинил тежката катастрофа на бул. Черни връх, не бил

...
Джипът, причинил тежката катастрофа на бул. Черни връх, не бил
Коментари Харесай

Георги Семерджиев за кървавия сблъсък на „Черни връх“: Не карах аз

Джипът, предизвикал тежката злополука на бул. „ Черни връх ”, не бил каран от Георги Семерджиев. Това твърди самият той в показанията си пред съда, написа „ 24 часа “.

Семерджиев е упрекнат за гибелта на двете млади дами след злополуката на столичния бул. „ Черни връх “ предишното лято.

По думите му през инстаграм се свързал с две девойки, които желали да вземат колата чартърен.

Имали среща до близко заведение за бързо хранене, откъдето тръгнали за тест драйв. Семерджиев бил на предното пасажерско място. Видял, че светофарът няма да ги хване на зелен сигнал и предизвестил водачът да понижи. Това обаче не се случило.

Ето какво сподели още Семерджиев по време на правосъдното съвещание:

„ Може би управлявах „ Ауди “-то с немска регистрационна табела. Имам от кое място да я взема, не е издадена от подобаващ орган. Правя фотоси на коли, които давам чартърен. И с цел да наподобява, че имам повече коли, употребявам тази табела. Знаех, че ме търсят поради прекъсването в Студентски град, разбрах от мои източници. Не съм употребявал опиати в деня на злополуката, както и предните дни. Във въпросното „ Ауди “ не съм пренасял опиати. Може да съм возил познати, които използват опиати, само че не знам съответно кои. Колите се дават рент-а-кар и може някой да ги е оставил “.

Той отхвърли да е управлявал автомобила.

„ Не управлявах аз автомобила сега на злополуката. Друг човек го управляваше, искаше да го вземе рент-а-кар. Тръгнахме от паркинга на „ Макдоналдс “ и той ръководи няколко минути до случая. В колата бяхме водачът, аз и още две девойки. Аз включих полицейската лампа, с цел да караме по-спокойно, тъй като всеки, като види полицейска кола, ще спре. Виждах светофара и споделих на водача да понижи, само че той не го направи. Очаквах таксиметровия водач да спре, само че и той не го направи. Спомням си прекосяването на кръстовището и по-късно нищо не си припомням. Спомените ми се върнаха у дома, когато се разсъниха самичък. Помня, че влязоха служители на реда. Бях без облекла. Бутнаха врата и влязоха служителите на реда. Не си припомням аз по какъв начин съм влезнал. Никога не съм употребявал опиати “.

Впоследствие той посочи пред съда, че в колата е пътувал с две девойки. По думите му едното е карало, той седял на предната седалка, а другото момиче зад него.

Пред проверяващи през юли той твърдеше, че е бил похитен от мъж на име Лъчезар, часове преди злополуката. Днес на правосъдното съвещание Семерджиев отхвърли да е казвал такива неща.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР