Джип връхлетя в двора на къща и се заби в

...
Джип връхлетя в двора на къща и се заби в
Коментари Харесай

Джип се заби в къща в Русе

Джип връхлетя в двора на къща и се заби в стената й на оживено кръстовище в центъра на Русе. Зрелищната злополука стана покрай Пантеона на Възрожденците. Няма потърпевши хора, само че е унищожена оградата, има и вреди по къщата.

Джипът се е движил по един от най-натоварените булеварди - „ Цар Освободител ". Според очевидци, лидерът се е опитал да изпревари чакащи пред него коли, не е съумял да вземе завоя и се озовал върху тротоара, като помел оградата и се забил в стената на къщата.

За шанс по това време не е имало пешеходци на кръстовището. В къщата обаче са били притежателите й.

" Както си пиех кафето и чух спирачки, и тум удар, който се оказа, че е в моята къща ", споделя Цветелин.

" Трябва да се възвърне първо оградата. Трябва по-късно към този момент да се ремонтира зида, тъй като зидът е напълно отпуснат. И това ще коства и време, и средств ", сподели Стоян Георгиев.

" От КАТ ще взема някакъв протокол и ще потегли по инстанциите да видя кой ще ми покрие разноските по оградата, по срутване на стена ", сподели Цветелин.

Според притежателите на къщата водачът е бил в съответно положение.

" Той и автомобилът е повече от 2 тона. Предполагам да е бил с едно не по-малко от 60 километра, само че просто не е овладял, нещо се е случило ", сподели Стоян Георгиев.

От полицията споделиха, че водачът не е използвал алкохол, само че е отказал да бъде тестван за опиати.

Автор: Венета Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР