Джип се вряза във витрина и разби магазин за електроника

...
Джип се вряза във витрина и разби магазин за електроника
Коментари Харесай

Като на филм: Вижте момента, в който джип се врязва във витрина и разбива магазин

Джип се вряза във витрина и разруши магазин за електроника във Варна. Зрелищната злополука като на филм по знамение се размина без потърпевши, само че с доста материални вреди. 

Снимка: bTV

Катастрофата е станала на кръстовището на бул. „ Чаталджа “ и бул. „ Ген. Колев “. В лявата лента се е движил джип, а в дясната - лек автомобил.

От дясна лента колата направила ляв завой и отнела предимството на джипа, който с цел да избегне удара завил в ляво, изгубил ръководство и се врязал в магазин и сервиз за електроника.

Трима души са потърпевши

„ Големият проблем са всички стъкла, които са хвръкнали и са потрошили цялата електроника, с която разполагаме. Това е доста техника на клиенти, които са ни се доверили. Не знам по какъв начин ще се оправим, доста разчитаме на застрахователите да поемат част от вредите. Опитахме се да защитим стоката, която е останала, в случай че има към момента нещо крепко. От атнифриза и маслата, които бяха изтекли вътре всичко е тиня. Даже се притеснявах да не се взриви джипа, тъй като това са запалими течности. Техниката е наводнена и цялостна със стъкла “, описа Даниел Добрев, притежател на магазина.

Шофьорът е в кома в столична болница

По думите му е цяло знамение, че няма потърпевши, тъй като нормално магазинът е цялостен, а начело пресичат доста пешеходци, в това число майки с деца и възрастни хора. 

Снимка: bTV

Снимка: bTV

„ Голям шанс е, че няма жертви. Отломки от стъкла и от бетонните саксии, всичко е хвърчало като шрапнели. Късмет е, че не са блъснали някого. Голяма инвестиция вложихме, с цел да създадем хубав магазин. Късметлии сме, че оцеляхме, само че не сме късметлии, че магазинът е в това положение “, добави Даниел.

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Двамата водачи са тествани за алкохол и опиати. Пробите им са негативни. На лидера на лекия автомобил е формиран акт, че е лишил преимущество, а на лидера с джипа е формиран акт за придвижване с несъобразена скорост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР