Джино е съсипан след внезапната смърт на баща му. Той

...
Джино е съсипан след внезапната смърт на баща му. Той
Коментари Харесай

Джино съсипан

Джино е унищожен след неочакваната гибел на татко му. Той не крие тъгата си и споделя, че мъчно преодолява загубата.
„ Много съм зле душевен. Майка ми не е добре и се тормозя и за нея. Бяха 40 години дружно и внезапно той си отиде. Опитвам се да продължа напред и да съм мощен поради нея “, споделя риалити звездата. В началото на юни още преди да навърши 60 години, някогашният играч по мотокрос и същинска звезда през 80-те години Георги Ташев умира в Съединени американски щати.

"Не мога да допускам, че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-хубавия ми другар, моя образец за мъж и баща. Сърцето ме боли. Никога няма да не помни баща и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал. Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да вървя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя воин R.I.P ", написа тогава Джино.

Освен душевен, Джино не е добре и физически. Той претърпя голям брой интервенции след зверската злополука с мотор, която претърпя през 2016 година. Последната хирургическа намеса е от началото на годината, когато Бианкалана отпътува незабавно за Турция, а слуховете настояват, че кракът му в последна сметка няма да бъде избавен и доста евентуално е да се стигне до ампутация.

„ Глупости са това. В момента съм със специфична шина. Надявам се да се оправя все в миналото “, отсича Джино пред "България през днешния ден ". Джино признава, че няма жена до себе си, която да го поддържа в тези тежки за него моменти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР