Джино Бианкалана изненада много приятно почитателите си с това, което

...
Джино Бианкалана изненада много приятно почитателите си с това, което
Коментари Харесай

Бившият на фолкзвездата Джена трогна три жени с това, което направи

 Джино Бианкалана изненада доста прелестно феновете си с това, което си призна, че е направил неотдавна на пътя към безусловно непознати хора.

Става дума за три дами, които закъсали на пътя, откакто спукали гума на колата. Докато се чудели какво да вършат и по какъв начин да я сменят, се появил Джино и решил бързо казуса.

Инцидентът със спуканата гума се случва пред столична болница, покрай заведението, което риалити звездата отвори преди 2 години. Трите дами били на рандеву на свой непосредствен в здравното заведение, а на излизане забелязали, че гумата на колата им е спаднала и не могат да тръгнат.

" Аз ще я оправя! ", незабавно им се притекъл на помощ Бианкалана и до момента в който работел по разрешаване на казуса, споделил на трите дами да отидат до заведението му и да си поръчат нещо, до момента в който го чакат.

След като сменил гумата, Джино се приъсединил към дамите и се държал доста благо с тях. С него била и половинката му – Кристина.

" Много хубаво и прелестно момиче! Накрая пристигна и майка му. Донесе ни домакински кекс, с цел да ни почерпи ", описаха още очарованите дами.

Когато решили да си потеглят, поискали сметката от сервитьора, който ги обслужил в заведението, но Джино и фамилията му не им разрешили да я платят, написа " Уикенд "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР