Джино Бианкалана го закъса със закона, научи HotArena. Миналата седмица

...
Джино Бианкалана го закъса със закона, научи HotArena. Миналата седмица
Коментари Харесай

Арестуваха тир на Джино на границата! Шофьорът се оказа издирван от полицията

Джино Бианкалана го закъса със закона, научи HotArena.

Миналата седмица 25-тонен тир на предприемача е стоял „ закопчан “ близо 24 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука с товар от авточасти, заяви „ Таблоид “. Наскоро опериралият се брат пък персонално цъфнал на границата с две патерици, с цел да оправя фирмените си бакии.

Оказало се, че казусът не е в стоката, която превозвал големият камион, а в водача. 33-годишният българин сне единствено че бил с дебело престъпно досие, само че и бил разгласен за търсене от далечната 2004 година .

Джино съумял да убеди управляващите, че неговият човек би трябвало да е свален от търсене още преди десетилетие и ставало дума за неразбирателство в базата данни на митничарите. На Бианкалана му се наложило два пъти да пътува от София до Връшка чука, с цел да уреди нужните документи и тирът да потегли още веднъж към дестинацията Унгария.

Говори се, че превозваческата компания на Джино постоянно наемала небогати и гладни емигранти и цветнокожи с извънредно солидни крими досиета .  Тази процедура от Чикаго наподобява я е пренесъл и у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР