Джино Бианкалана едвам оцеля след зверска катастрофа с мотор преди

...
Джино Бианкалана едвам оцеля след зверска катастрофа с мотор преди
Коментари Харесай

Блиц: Джино с опасна постъпка на 3 март. Качи 2 момичета на капака на колата и обиколи жълтите павета, за да се покаже като патриот

Джино Бианкалана колкото да оцеля след зверска злополука с мотор преди години в Съединени американски щати, само че бензинът е в кръвта му. На 3 март, пък и дни преди този момент, той реши да покаже рисково шофиране с кола и АТВ, освен това в центъра на София, написа " Хотнюз ".

За да означи празника, двукратният победител в Биг Брадър качи приятелката си и още една жена на капака на багажника на откритата си кола и по този начин обиколи жълтите павета.

Двете млади дами седят до националния байрак, само че правят и съществено нарушаване на правилника за придвижване, за което стотици зрелостници получават фишове през май и юни. Така нареченото висене от прозорците, които в тази ситуация с Джино даже липсват, може да му коства санкция.

Преди това нарушаване на закона, Бианкалана се появи по какъв начин шпори АТВ в центъра на София и по какъв начин дрифтира с него, този път в един от крайните квартали.
     Вижте тази обява в Instagram.         
Честит трети март
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР