Джим Месина, бивш главен помощник на бившия президент Обама, твърди

...
Джим Месина, бивш главен помощник на бившия президент Обама, твърди
Коментари Харесай

Трета партия „Без етикети“ може да предаде изборите на Тръмп през 2024 г., предупреждава бивш служител на Обама: „Прекратете глупостите“

Джим Месина, някогашен основен асистент на някогашния президент Обама, твърди че „ претендент на трета страна не може да завоюва през 2024 година “ и може да подсигурява, че някогашният президент Доналд Тръмп ще го направи.

„ С реванш сред президента Джо Байдън и Доналд Тръмп съвсем засечен в камък, време е да сложим завършек на един фарс: Идеята, че претендент от трета страна може фактически да завоюва президентския пост през 2024 година “, написа Месина в публикация за Politico.

„ No Labels прокарва рискова неистина, която просто би послужила за връщането на Доналд Тръмп назад в Белия дом “, продължи той. No Labels е група от трета страна, учредена от някогашния сенатор от Кънектикът Джо Либерман, някогашен демократ, който стана самостоятелен.

Бившият чиновник на Обама и основен изпълнителен шеф на The Messina Group твърди, че резултатите от изборите през последните 50 години ясно демонстрират, че трети страни — въпреки и да не могат да завоюват избори сами по себе си — могат да упр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР