Джим Макинвейл, по-известен в САЩ като Мак Матрака, заяви, че

...
Джим Макинвейл, по-известен в САЩ като Мак Матрака, заяви, че
Коментари Харесай

Мъж заложи рекордните 4.5 млн. долара на Супербоул

Джим Макинвейл, по-известен в Съединени американски щати като Мак Матрака, съобщи, че е карал към 160 км. от Хюстън до Луизиана по-рано през седмицата, с цел да направи най-големия залог през мобилно приложение в историята на американските спортове.

Търговецът на мебели е заложил 4.53 млн. $ за това, че тимът на Синсинати Бенгалс ще завоюва тазгодишния край по американски футбол, по-известен като Супербоул.

За да направи законно залога Макинвейл е трябвало да напусне своя роден щат Тексас и да премине в Луизиана, където мобилните залози към този момент са позволени от 28 януари. Макинвейл посетил магазин, който се намира наоколо до границата сред двата щата, където направил залога през приложение на букмейкъра Caesars Sportsbook.

 

Мак Матрака е прочут с това, че прави огромни
залози на спортни събития, с цел да смекчи резултата от обвързваните със спорта промоции в неговите магазини. Съгласно актуалната му промоция той ще възвърне на купувачите парите за всеки закупен матрак и холна мека мебел, в случай че Бенгалс завоюват Супербоул.

Ако Бенгалс съумеят да надвият тима на Лос Анджелис Рамс, 7.7-те млн. $, които Макинвейл ще завоюва, ще покрият част от разноските по промоцията. Ако тимът на Бенгалс обаче изгуби, Макинвейл споделя, че ще се елементарни с 4.5 млн. $ и евентуално ще има проблеми със брачната половинка си, само че пък по този метод основава известност на своята марка и вдъхновение измежду потребителите.

Макинвейл благодари на Caesars Sportsbook за това, че са приели големия му
залог и съобщи, че други букмейкъри са му отказали или са му предложили по-лоши коефициенти.

“Въобще не се опасяваме да приемем
залог от 4.5 млн. $ за Супербоул и с наслада одобряваме най-големите залози за най-големите спортни събития ”, обявиха от Caesars Sportsbook пред CNBC, представени от profit.bg.

Супербоул е най-голямото единично спортно събитие за
залози в Съединени американски щати. Най-големият прочут залог за огромния край до момента е изработен през 2002 година и е на стойност 7.9 млн. $.

Макинвейл споделя, че опитал несполучливо да направи един
залог през мобилното приложение на стойност 4.5 млн. $. Вместо това той направил няколко залога, достигайки тази обща сума. От Caesars Sportsbook обаче настояват, че тяхната система има опция да одобри толкоз огромен индивидуален залог.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР