Джим Кери е обвинен от роднините на приятелката си Катриона

...
Джим Кери е обвинен от роднините на приятелката си Катриона
Коментари Харесай

Джим Кери отива на съд! Родителите на бившата му го наричат "убиец" и твърдят, че именно той...

Джим Кери е упрекнат от роднините на приятелката си Катриона Уайт, че е провокирал гибелта й. Актьорът е пред съд поради драмата с кончината й преди две години. Близките й желаят кръвнина и го сочат като честен и даже физически палач на детето им. Мотивите им са, че самият той й е обезпечил медикаментите, с които тя е поставила завършек на живота си. И отново той е виновен за гибелта й, зарязвайки я в много неприятно положение и знаейки, че е склонна да посегне на живота си. Двамата се разделиха няколко седмици преди нейното самоубийство през септември 2015 година А през днешния ден родителите й упрекват Кери за гибелта на щерка им, оповестяват американски медии, базирайки се на източници близки до артиста.

Бившата другарка на артиста Катриона Уайт умря през 2015 година от предозиране на таблетки, които той персонално й набавял. Както оповестяват задграничните медии, той употребявал своята известност и въздействие, с цел да може по разнообразни способи да обезпечи таблетки приятелката си.

Нейната майка разкри още незнайни детайлности и го упрекна, че е виновен за гибелта на щерка им. Също по този начин тя разкритикува артистът, че той им заречен да покрие напълно разноските за погребението й, само че това не се е случило. И Кери не дал на фамилията и една стотинка.

Гримьорката Катриона Уайт бе открита мъртва в жилището си в Лос Анджелис през 2015 година. И то единствено една седмица, откакто скъсала с Джим Кери. Джим сега е обвиняем за доставка на противозаконни лекарства. Актьорът ще дава отговор и по обвиняване в непредумишлено ликвидиране.

Самият Джим Кери не е коментирал нито обвиняванията на фамилията, нито тези на експертите. Той обаче е прям, че също страда за гибелта на обичаната си.

По думите му обаче, тя е била душевен нестабилна. И затова си е лишила живота, а не тъй като са се разделили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР