Джилиан Андерсън призова жените по света да се свържат с

...
Джилиан Андерсън призова жените по света да се свържат с
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън събира сексуалните фантазии на жени от цял свят

Джилиан Андерсън прикани дамите по света да се свържат с нея анонимно по отношение на своите полови мечти. Андерсън, която играе откровена секс терапевтката Джийн Милбърн в блокбъстър сериала на Netflix „ Сексуално обучение “, разгласява видео в Инстаграм и изясни, че „ стартира огромно проучване на дамите и секса “.

Седнала на бордо кресло, 54-годишната актриса изглеждаше спокойна, до момента в който молеше дамите да й изпратят своите „ най-лични стремежи “ за книга, която тя сподели, че „ приготвя “. Носителката на „ Златен глобус ” сподели: „ Като дами знаем, че сексът е освен това от секс, само че доста от нас не приказват за това. „ Нашите най-дълбоки най-интимни страхове и мечти остават заключени вътре в нас. Докато някой не пристигна с ключа. Е, тук е вашият ключ. Подготвям книга с вашите анонимни писма до мен. Книга, изследваща по какъв начин дамите мислят за секса, тъй като сексът е обвързван с женствеността и майчинството, изневярата и употребата, единодушието и уважението, справедливостта и егалитаризма, любовта и ненавист, наслаждение и болежка. " Зрителите бяха запитани дали имат загадка фикция, която биха споделили единствено с тези, на които „ най-вече се доверяват “, в случай че изобщо имат такива.

Британско-американската актриса продължи с думите: „ Откъдето и да идвате, без значение дали сте на 18 или 80, вие спите с мъже или дами, или небинарни човеци, или с всички или с никого. Искам да знам най-личните ви стремежи. „ Нека дружно да стартираме този диалог и да създадем нещо искрено. “ Джилиан Андерсън играе секс терапевтка в хитовото шоу на Netflix.

На участниците беше казано, че могат да адресират писмата си със „ Скъпа Джилиан “ и да ги изпратят през криптиран портал, споделен в нейната биография в Инстаграм. Андерсън, която стана известна през 90-те години на предишния век с ролята на сътрудник Дана Скъли в " Досиетата Х ", тази седмица написа публикация във вестник „ Гардиън ”, обяснявайки мотивацията зад необикновеното си искане. В него тя цитира книгата на Нанси Фрайдей „ Моята загадка градина: Женски полови мечти “, за която тя споделя, че „ е революционна, даже провокативна “ и стана „ наложително четиво за всеки, многомилионен бестселър, класика “. Въпреки че е оповестена през 1973 година, Андерсън сподели, че е прочела книгата едвам през 2018 година в подготовка за ролята на Милбърн. „ Нефилтрираната и мъчителна почтеност ме раздруса “, сподели Андерсън.

Откакто " Сексуално обучение " беше излъчено за първи път, Андерсън постоянно е питана дали дамите се пробват да й доверят половите си секрети и проблеми, написа тя. „ Ами не го вършат “, сподели тя. „ Което в последна сметка ми даде концепцията за книга – „ Моята загадка градина “ за 21-ви век, по този начин да се каже, – която ще бъде откровена, дълбока и всеобхватна

Алексис Киршбаум, началник на Bloomsbury Trade, сподели в прессъобщение, изпратено до CNN в четвъртък: „ Редакторството на Джилиан Андерсън ще ни помогне да притеглим необятна гама от писма от всички краища на света и нямам самообладание да прочета писмата, които тя избира да включи в нейната сбирка ”. /БГНЕС, Си ен ен
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР