Джил Байдън отново изпрати послание за любов на американците по

...
Джил Байдън отново изпрати послание за любов на американците по
Коментари Харесай

„На Америка с любов“: Джил Байдън с изложба пред Белия дом за Свети Валентин

Джил Байдън още веднъж изпрати обръщение за обич на американците по случай Свети Валентин посредством галерия на моравата на Белия дом, оповестява АП.

„ Валентинката за страната “ на първата дама беше разкрита при изгрева на слънцето в сряда. Инсталацията включва огромен дървен червен плик, изписан с нейния почерк с думите: „ На Америка с обич “. Той е съпроводен от огромен розов плик и картичка с обръщение: „ Честит Свети Валентин! XOXO, Джил “ . Инсталирана е през нощта на моравата на Белия дом откъм Пенсилвания авеню. 

Третият експонат в изложбата - триизмерна дървена кутия, преливаща от сърца, изрисувани с разнообразни послания за обич, признателност и оптимизъм. Сред тях са „ Бъдете положителни “, „ Изберете любовта “ и „ Ти си специален/на “

Jill Biden is once again sending love to Americans this Valentine's Day through an art display on the White House lawn.

The first lady's " Valentine to the Country " was revealed as the sun rose Wednesday.
— ABC News (@ABC)
Експозицията е стратегически ситуирана, тъй че да бъде показана в телевизионни фрагменти онлайн от Белия дом. 

Денят на влюбените е един от обичаните празници на първата дама и в сряда тя за четвърти път изпраща израз на любовта си към американците с галерия на моравата на 14 февруари. 

Миналогодишната галерия включваше отпечатъци от ръцете на деца от фамилии на военни. През 2021 година и 2022 година тя също по този начин изложи послания за Деня на влюбените в Белия дом.

Джил Байдън подреди витрина за Деня на влюбените и вътре в Белия дом, която посетителите ще могат да прегледат по време на обиколките си в постройката, оповестиха от офиса на първата дама.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР