Джигити зад волана често създават опасни ситуации по пътищата на

...
Джигити зад волана често създават опасни ситуации по пътищата на
Коментари Харесай

Самоделна тринога бори джигитите на пътя СНИМКИ

Джигити зад кормилото постоянно основават рискови обстановки по пътищата на страната, а някои постоянно " летят " из обитаеми места със скорост, която надвишава ограничаването неведнъж.

Камери за надзор няма по какъв начин да има на всяка невралгична точна, само че поданици на наше село съумяха да намерят метод да усмирят бързаците. Странна самоделна комбинация се мъдрела край вратата на къща във село Горна Кремена, Врачанско. На три тънки железни крачета била сложена черна кутия, която поразително припомня на остарял прожекционен уред. Апаратурата допълвала черничка кофа, върху която имало камък и кабел.

Конструкцията плашещо припомня триногите, употребявани от КАТ, а задачата ѝ най-вероятно е да бори нарушителите, превишаващи скоростта за придвижване.

За необикновената панорама споделя лидер, минал край " плашилото ".  Докато мъжът показва почудата си от видяното, други водачи означават, че приспособлението е хитро и евентуално е провокирано от поредност нарушавания по улицата.

  " Стар прожекционен апарарат, който всява почит у водачите ", установи Павел П.

" Ако всеки съблюдава правилника за придвижване по пътищата и кара в ограничаване няма какво да ви тормозят камерите! Българинът не е за хубави пътища! Ревете, че има дупки и си чупите колите,а като видите път без дупки карате като все едно сте на съревнование! ", счита Ани Т.

" Някой си прави смешки ", написа Деян А.

Това напълно не е първият необикновен метод за справяне с нарушителите по пътищата на страната. Преди време в родопско село сложиха манекен с полицейска униформа на пътя, а край друга пътна артерия сложиха оцветен тв приемник, който също имитираше тринога на КАТ.

Снимки: Денислав Цолов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР