Джигит от Карлово всекидневно доказва колко добре върви БМВ-то му

...
Джигит от Карлово всекидневно доказва колко добре върви БМВ-то му
Коментари Харесай

Джигит всекидневно фучи из Пловдивско, километражът не пада под 160 км/ч

Джигит от Карлово ежедневно потвърждава какъв брой добре върви БМВ-то му по пътищата. За случая алармира четец на TrafficNews , засегнат от дейностите на лидера. От фрагментите, доставени до медията ни, се вижда по какъв начин водачът подвига над 200 км/ч по пътищата в региона на града и най-безразсъдно ги разгласява в обществените мрежи.
Прочетете още
Първият клип евентуално е изработен точно за хвалене на „ мощната ” кола. Сниман е основно километражът, който несъмнено надвишава 200 км/ч, на фона на чалга музика.

Веднага след него Румен С. е качил стори на утринно шофиране, на което подвига над 180 км/ч, като още веднъж акцентът е върху скоростомера.

От профила му във фейсбук прави усещане, че мъжът постоянно се хвали със своя автомобил, чиято емблема обаче е закрита с череп. „ Мощното ” БМВ с регистрационен номер Р2281КН е съвсем под всяка обява на карловеца, евентуално и неговата най-голяма горделивост.

Това обаче не значи, че има право да кара с толкоз високи скорости, застрашавайки своя живот и този на близките.

Неотдавна точно високата скорост погуби живота на двама млади на пловдивския бул. „ Руски ”. 21-годишният Кристиян и негова другарка 20-годишната Теодора починаха на място, а техни другари едвам оцеляха.

Колата „ Рейндж Роувър ” навлязла в разграничителната линия на булеварда наоколо до кръстовището с бул. „ Шести септември ” и се блъснала поредно в няколко големи дървета. Ударът е бил толкоз нечовечен, че джипът се разцепил на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР