Джигит е много популярна дума в родния фолклор, но в

...
Джигит е много популярна дума в родния фолклор, но в
Коментари Харесай

Милионер вдигна 414 км/ч на магистрала

Джигит е доста известна дума в родния фолклор, само че в този случай нито участникът е джигит, нито е нарушил по някакъв метод закона. Остава моралната позиция към събитието, само че обстоятелствата са, че в Германия има сектори от аутобаните, на които към момента няма ограничаване на скоростта. Това е дало независимост на чешкия милионер Радим Пасер да види на какво е способно неговото Bugatti Chiron. Шефът на една от най-големите в Чехия компании за недвижимо имущество в действителност има визия на какво е способно едно Bugatti.

През 2015 година същият развива 402,5 км/ч с Bugatti Veyron. Сега „ оръжието” е Chiron с неговия W16 мотор и 1500 к.с. Автомобилът първо е минал механически обзор в завода на Bugatti, с цел да е сигурен, че в техническо отношение автомобилът е подготвен да прескочи границата от 400 км/ч. Оказва се, че е подготвен. На немски аутобан към Витенбург Пасер развива 414 км/ч през юли тази година.

Подобни скорости досега се развиват на затворени трасета, а Bugatti разполага със лична писта с дължина 8 км. Тук приказваме за социална пътна мрежа, въпреки и пробегът да се е случил рано заран, когато по автомагистралата няма доста коли.

Постижението на Пасер е най-високата (известна) скорост, записана на социална пътна мрежа, която не е затваряна за други участници. Иначе Chiron е кадърен на доста повече от нея. Версията Super Sport 300+ е лимитирана до 440 км/ч, а през 2019 година тя съумя да вдигне 490 км/ч на тестовото трасе на марката.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР