Джи Пи груп се оттегля от спечелена обществена поръчка за

...
Джи Пи груп се оттегля от спечелена обществена поръчка за
Коментари Харесай

Джи Пи Груп се оттегля от спечелена обществена поръчка в София

" Джи Пи груп " се отдръпва от извоювана социална поръчка за ремонт на трамвайни релси. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова при ревизия на ремонта на градинката до Народното събрание.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: Имам информация от през днешния ден, увещание от страна на компанията, че тя се отдръпва от извоювания конкурс за реорганизация на трамвайните релси на трамвай №5, което по бул. " Цар Борис III " и ул. " Алабин " и следва да се осъществя идната година, тъй че състезанието не е дефинитивно приключен, няма подписан контракт и следва да бъде класирана най-вероятно втората компания.
Новината за отдръпването на " Джи Пи Груп " от ремонта на трамвайната линия идва дни откакто министър председателят Бойко Борисов разпореди на Агенция " Пътна инфраструктура " компанията да не взе участие в планове с европейско и държавно финансиране.

Тя няма да стартира осъществяването на нови публични поръчки, само че ще приключи тези, по които към този момент работи. Сред тях е и ремонтът пред църквата " Св. Седмочисленици ".
 "Джи Пи Груп " ще подава отвод от контракта за градежа на тунел "Железница "
Премиерът Бойко Борисов е разпоредил на Агенция "Пътна инфраструктура " (АПИ) да спре плановете с европейско и държавно финансиране, изпълнявани от фир...

Няма да има закъснение при построяването на тунел „ Железница " към автомагистрала „ Струма ". Това увери в Благоевград министърът на Регионалното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Тя посочи, че след отхвърли на „ Джи Пи Груп " да подпише контракта за построяването на тунела, процедурата за избор на различен реализатор е удължена.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР