Джейсън Момоа за първи път вижда Лиза Боне в ситкома

...
Джейсън Момоа за първи път вижда Лиза Боне в ситкома
Коментари Харесай

Необичайната любовна история на Джейсън Момоа и Лиза Боне

Джейсън Момоа за първи път вижда Лиза Боне в ситкома „ Шоуто на Косби “. Тогава момчето е на осем години, а Боне на двадесет. Тя толкоз очарова младия Момоа, че той дава обещание на себе си някой ден да се срещне с тази невероятна актриса, YANDEX споделя чудноватата сантиментална история на ексцентричната двойка.

Мечтата на Джейсън се сбъдна 18 години по-късно. Атлетичният артист попада на ваучър на другар, където участва Лиза Бонет. Момоа получи шанса да беседва с тази, за която мечтае от детските си години. Но в първите минути на връзка Джейсън безусловно се вдървява. Не може да произнесе нито дума - по този начин е слисан от срещата с красивата Лиза. Най-накрая се взима в ръце и я кани на пиво. Така те напущат купона дружно и в никакъв случай повече не се разделят.

По това време Джейсън е в връзки с актрисата Симоне Джейд Маккинън. Според някои сведения двойката даже е щяла да се ожени. Но Момоа оставя булката, с цел да бъде с Боне.

Джейсън и Лиза дванадесет години не се обвързват с брак. През това време влюбените имат две деца - щерка Лола Айолани и наследник Накоа-Улф Манакоапо. През 2017 година двойката скрито подписва в Топанга, само че не споделят незабавно на обществеността за значимото събитие. По-късно младоженците признават, че сватбата се оказала превъзходен мотив да съберат семейство и другари.

Джейсън осиновява дъщерята на Лиза от първия ѝ брак с Лени Кравиц - Зоуи Кравиц. Веднъж Зоуи сподели, че Момоа е страховит пастрок. Дори имат идентични татуировки. Джейсън съумява също по този начин да сътвори положителни връзки с някогашния брачен партньор на обичаната си.

Двойката обича природата, по тази причина живеят в имението си в предградията на Лос Анджелис. Артистите вдъхват у децата почитание към света към тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР