Джейсън Момоа направи специална изненада за съпругата си Лиса Бонет.41-годишният

...
Джейсън Момоа направи специална изненада за съпругата си Лиса Бонет.41-годишният
Коментари Харесай

Джейсън Момоа съживи първата кола на жена си - slava.bg

Джейсън Момоа направи специфична изненада за брачната половинка си Лиса Бонет.

41-годишният артист разгласява видео в YouTube, което е озаглавено „ 14-годишен развой “. Историята, която се споделя вътре, е за първата кола на Бонет, която тя е закупила, когато е била на 17 години. „ Знам, че не можем да върнем спомените, само че пък може да си създадем нови “, споделя Момоа във видеото.

Той кара автомобила до специфичен сервиз, където споделя, че колата е много рядка и има единствено три такива в целия свят. Актьорът, който се дами за Бонет през 2017 и дружно с нея имат две деца, прибавя, че планът е сбъдната фантазия за него. В края на видеото, Момоа не може да повярва, че резултатът е толкоз добър.

„ Не мислех, че ще се получи по този метод “, споделя той, когато вижда модифицираното возило, което към този момент се е сдобило с черно-бял кожен салон. Звездата добави, че няма самообладание да изненада брачната половинка си и да тръгне на странствуване дружно с нея и двете им деца.

Изненадата беше цялостна за Бонет, която беше изведена от вкъщи си от Джейсън. „ Това е необикновено. Перфектно е “, споделя тя. След това двамата седнаха в автомобила, с цел да създадат едно пробно кръгче. Момоа показа и къс клип от процеса в профила си в Instagram. „ Здравейте всички. Това е работа, която ми лиши цели 14 години. Исках да изненадам брачната половинка си с първата ѝ кола, която тя си е купила “, написа той.

През 2019 година Джейсън сбъдна и още една фантазия на фамилията си. Той направи мотоциклет, който е особено предопределен да зарадва децата му.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР