Джейсън Гейбъл и Куаме Андерсън карали микробус по мост близо

...
Джейсън Гейбъл и Куаме Андерсън карали микробус по мост близо
Коментари Харесай

Невероятна история! Доставчици на бира спасиха самоубиец на мост по доста нестандартен начин

Джейсън Гейбъл и Куаме Андерсън карали микробус по мост покрай Сейнт Пол, Минесота, Съединени американски щати. Те изпълнявали поръчка за доставка на бира, когато видели обезверен човек. Мъжът стоял зад оградата на моста и се канел да скочи. И Андерсън, и Гейбъл не могли да помръднат. Според тях този човек споделил ужасяващата фраза: " Ще се самоубия и ще видя по какъв начин хвърча ". Toва съобщи Fox News.

Тогава приятелите решили да се разделят и да спасят обезверения човек. Гейбъл, който бил зад кормилото, скочил от камиона и набрал избавителните служби. Партньорът му Андерсън пък отишъл при самоубиеца, с цел да приказва с него.

Мъжът, който желал да постави завършек на живота си, е роден в Чикаго и има две деца. В началото той се съмнявал в искреността на Андерсън. " Вие не ме познавате и не ви интересува ", споделил обезвереният мъж.



Все отново спасителят решил да продължи и да направи всичко по силите си, с цел да спре нещастието. Той попитал мъжа дали желае нещо като да вземем за пример храна или пари. Самоубиецът отказал. Какво ли не предложил Андерсън, само че все получавал негативен отговор. Накрая го попитал дали желае пиво. Отчаяният мъж почнал да се чуди, само че най-после приел. Тогава Андерсън се втурнал към буса и му донесъл кутия с бира, а след това му споделил, че, в случай че се върне от другата страна на оградата, ще получи всичката бира.

Усилията на спасителя не били напразни, защото самоубиецът безшумно се изкачил по оградата и се върнал назад на моста. Така бил избавен.



Историята наподобява още по-съдбоносна и невероятна, защото доставчиците споделят, че в тъкмо този ден решили да не карат по нормалния път и се отклонили по този мост. За похлупак те не трябвало да носят бира, а други питиета.

" Не знам за какво го направих. Обърнах се наляво и свих по моста. Обикновено постоянно вървим напряко, имаме маршрут, по който караме всяка сряда, не е част от проекта, само че това е Божият проект ", споделя Гейбъл.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР