Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, след като

...
Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, след като
Коментари Харесай

От музикант към бизнесмен: Каква е причината?

Джейсън Деруло циментира статута си на поп звезда, откакто стартира да разпространява песните си в TikTok с прилежащите към тях танци. Едва ли има някой, който да не е виждал най-малко едно " предизвикателство " по танцуване на неговата " Savage Love ".

Но не щеш ли в този момент артистът се захваща с нова активност, която може да наподобява малко изненадваща и не-секси за почитателите му. Деруло отваря верига от автомивки в Съединени американски щати. Името им е Rocket Car Wash, а услугата, която оферират, е необикновена.

" Захванах се с това поради абонамент модела, който постановиха Netflix и Uber ", казва Деруло пред Военновъздушни сили. Автомивките му ще работят с абонамент - плащате такса на месец, против която получавате безграничен брой измиване на автомобила си.

" По принцип се разказвам като шоумен, само че това май ще се промени ", добавя той. " Май в действителност съм предприемач. " И разяснява, че влага парите си в бизнеси, към които персонално той има интерес: фитнес компанията Rumble Boxing, ресторантът Catch LA и риалити шоуто Project Icon.

Алис Ендърс от компанията за разбори Enders Analysis and Media разяснява, че доста музиканти стартират и непряк бизнес като вид да се подсигурят, в случай че музикалната им кариера стигне задънена улица.

Точно това се е случило и с Джейсън Деруло през 2019 година, когато договорът му с Warner Bros не е възобновен, написа lifestyle.bg. Благодарение на към момента новата тогава обществена мрежа TikTok той съумява да разпространява музиката си и да се оттласне от дъното, с цел да се захване и със непряк бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР